U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Babylock lockmachines en coversteek machines

Wouters Naaimachines uw dealer van alle merken naaimachines lockmachines borduurmachines sinds 1912

Amsterdam-Hilversum-Lelystad-Soest

 

 

 

 

1.598,- EUR * N
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Wek de professional in jezelf!

De professionele coversteekmachine overtuigt door zijn enorme perforatiekracht en hoge steekvastheid - ook bij dwarsnaden.
Heb je ooit de zoom van je T-shirts of sweatshirts van dichterbij bekeken? Het bestaat meestal uit een zichtbare tweelingnaad aan de bovenkant en een zigzagachtige naad aan de onderkant - de zogenaamde deksteek. In vergelijking met de dubbele naad en de zigzagsteek van een naaimachine is de deksteek veel elastischer en slijtvaster.

De baby lock cover stitch (BLCS) is gespecialiseerd in deze steken. Het eenvoudige en ingenieuze Jet-AirTM inrijgsysteem maakt het inrijgen van uw garen kinderspel. Zijn bijzondere kracht ligt in zijn kracht en betrouwbaarheid - zowel in sterke, rekbare stoffen als zelfs in dwarsnaden. Een ander hoogtepunt is de neerlaatbare transportband. Wanneer de naaivoet wordt opgetild, zakt hij automatisch en optimaliseert hij het verwijderen en inbrengen van de stoffen. Het instelbare differentieel transport (0,6 - 2,0 :1) maakt perfecte naadpatronen mogelijk.

2.198,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

The Queen of Cover!

baby lock heeft met Euphoria een covermachine van topklasse gemaakt. De Euphoria heeft bovendien ook de bekende eigenschappen zoals het automatisch draadtoevoersysteem, het luchtinrijgsysteem voor de grijper en een naaldinrijger en grote hoeveelheden stof kunt u met de brede doorlaatopening van 140 mm heel handig verwerken of zelfs met een covernaad versieren. De kniehevel biedt extra hulp bij de stofverwerking. U hebt altijd uw handen vrij om de stof veilig te geleiden. Licht het naaivoetje gewoon met uw knie, of doe hem met uw knie weer omlaag.
We bieden u een buitengewone machine, waarbij de soort stof of garen nauwelijks een rol speelt. De bewerking van moeilijke stoffen lukt dankzij het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) moeiteloos. De machine levert steeds de juiste instelling voor een optimaal naairesultaat. De kwaliteit van het garen is niet relevant. Of het nu een stevige hechtdraad is, of een superfijne draad, de naden zien er keurig uit. Voldoet de naad niet aan uw persoonlijke voorstelling, dan kunt u de draadspanning voor grijper en naald helemaal individueel bijstellen.

Een overzichtelijke en opgeruimde werkplek is bij het naaien heel belangrijk. Met een simpel toegankelijk accessoiresvak heeft u alles bij de hand en dankzij het magnetische bergvlak zijn de naalden altijd op een veilige plek. Bij het veranderen van de steek en met het geniale naaldopvangbakje zijn de naalden veel gemakkelijker te verwisselen. U haalt het naaldopvangbakje naar voren, dan kunt u de naald makkelijk van het magneetvlak afpakken.

2.149,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

De compacte all-rounder

...is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het Jet-AirTM-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.

Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het luchtdrukinrijgsysteem. Uitgerust met vijf draden is je garen simpel voor het gewenste naaiproces in te rijgen of om te schakelen. Dankzij de gescheiden wegen van de draden kun je zelf de volgorde bepalen. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren.

Bij het Jet-AirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de hendel rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) neemt je het lastige instellen van draadspanning ook nog uit de hand. Ondanks uiteenlopende naaigarenkwaliteiten - van superfijn tot dik - krijg je fantastische resultaten. Bovendien biedt de desire3 een uiterst comfortabele stofverwerking. Met de extra hoge 2-traps voetlichting kunt u comfortabel meerdere lagen stof of dikke materialen onder de tot 8 mm hoge naaivoet verwerken. Ook de steeklengte en -breedte kun je apart instellen en aanpassen. Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten.

 

3.198,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Eentje voor alles! Overlocken en coveren met ultiem comfort

... is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het ExtraordinAirTM-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.
Met het verschijnen van de baby lock Ovation zijn er op het gebied van de coverlockmachines nieuwe maatstaven gezet. Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het volautomatische luchtdrukinrijgsysteem. Dankzij de ombouw van een overlock- naar een coversteektafel blijft er meer tijd over om allerlei steken en siernaden uit te proberen.

Je kunt maximaal 8 draden tegelijk gebruiken om mooie siereffecten te naaien. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren. Dankzij de verschillende draadgeleidingen bepaalt u de inrijgvolgorde zelf. Bij het ExtraordinAirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de knop rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.
Met het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) en de voorselectie van de naad, hoef je met de Ovation niet meer bang te zijn voor het instellen van de draadspanning. Ondanks uiteenlopende naaigarenkwaliteiten - van superfijn tot dik - krijg je fantastische resultaten. Een ander kenmerk voor de uiterst comfortabele
verwerking van de stof is de extra hoge 2-traps voetlift. Het naait tot 8 mm dikke stoflagen of dikke stoffen. Ook de persvoetdruk kun je apart instellen en aanpassen. Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten. Een absolute blikvanger is de baby lock-wavesteek. Met de brede doorlaatopening heb je veel meer ruimte voor de stof bij het naaien. Dankzij 6 ledlichten is je werkveld prima verlicht, ook als het al laat is.

 

3.998,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Creatieve uitvoering ... van grenzeloze ideeën

Sinds zijn oprichting werkt baby lock aan uitgekiende technische vernieuwingen en breidt het assortiment steeds verder uit. Met Gloria bereiken we een nieuwe mijlpaal.
Naast de bekende eigenschappen van de succesvolle baby lock coverlockmachines scoort het met zijn zogenaamde RevolutionAirTM-systeem. Met dit luchtinrijgsysteem kun je draden met een paar handgrepen snel en simpel in de grijper en nu zelfs in het oog van de naald rijgen.
De kniehevel en de snelheidsregelaar zorgen voor comfort en helpen bij complexe naaiprojecten. Is de voet boven, dan begint de machine niet te naaien, voor extra veiligheid. Het draadtoevoersysteem (ATD) met zijn bewezen staat van dienst vergemakkelijkt het werk, zodat handmatig bijstellen van de draadspanning niet nodig is.
Bij het eigenlijk al gemakkelijke wisselen van coverlock- naar overlocksteek heb je voortaan ook bij de naaldwissel een stap minder. Zodra de naalden uit de houder genomen zijn, hoeven de bevestigingsschroeven niet meer aangedraaid te worden.

Met de Gloria kun je met wel 8 draden een reeks siereffecten en naaicombinaties maken, onder andere de bekende baby lock-wavesteek.
Het RevolutionAirTM-systeem helpt om de draad met een druk op de knop in het grijperkanaal te rijgen. Uniek is ook het automatische inrijgsysteem, dat ook met een druk op de knop werkt.
Het draadtoevoersysteem (ATD) en de voorselectie van de naad nemen bovendien de angst weg voor het instellen van de draadspanning.
Je kunt de persvoetdruk en het differentieel transport (0,6 – 2,0 :1) altijd aanpassen.
Met de brede doorlaatopening kun je ook grotere projecten flexibel uitvoeren. De heldere ledverlichting rondt de coverlockmachine af.

 

1.098,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Met precisie meer vrijheid bij het overlocken

 

De eenvoudige overlock... Natuurlijk met het unieke Jet-Air-inrijgsysteem. Klein, fijn en eenvoudig te bedienen is de baby lock enspire. Het voorlopermodel, de baby lock éclipse, was de eerste overlockmachine ter wereld, die in 1996 met de Japanse innovatieprijs voor excellente en revolutionaire techniek werd onderscheiden. Sindsdien is er geen andere machine meer met deze prijs geëerd. De enspire heeft nog steeds die revolutionaire techniek, gecombineerd met nieuwe functies. Het unieke baby lock JET-AIR-inrijgsysteem voor eenvoudig inrijgen is er natuurlijk bij. Lastig volgen van inrijgpunten of ontwarren van loshangende draden is niet meer nodig. Steek de gewenste grijperdraad in het grijperkanaal, druk de hendel naar beneden en met luchtdruk wordt de draad tot in de punt van de grijper geschoten.

Zo werkt het bij alle grijperdraden, bovendien beslis je zelf de volgorde van het inrijgen. Het handige inrijgsysteem doet goede diensten bij het inrijgen van de naalden. Uw nieuwe baby lock biedt nog meer fantastische instelmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de reële naadbreedte veranderen en niet alleen de snijbreedte, omdat steekbreedtetong en mes tegelijk in dezelfde richting bewegen. Daardoor vermijd je teveel of te weinig afsnijden en hoef je de draadspanning niet steeds bij de stellen. De extra hoge 2-traps voetlichting tot 8 mm biedt nog meer comfort bij de stofbewerking. Dit geeft u nog meer vrijheid om meerdere lagen stof en verschillende materialen te verwerken.

Ben je geërgerd vanwege ongewenste gerimpelde naden, of golvende naden bij tricotstoffen en fijne weefsels? De oplossing is het verstelbare differentieel transport (0,6 – 2,0 :1 ) van de baby lock enspire.

 

1.498,- EUR * 
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Simpel en comfortabel overlocken

De Victory overtuigt door zijn eenvoudige en comfortabele bediening. Daarmee krijg je prima overlockresultaten. Het door baby lock zelf ontwikkelde Jet-Air™ threading-systeem helpt bij het inrijgen van de grijper. Geleid de draad in het grijperkanaal en druk op de hevel. De draden worden direct met luchtdruk in de grijper geregen.

Met de Victory kun je ontspannen werken, want je bespaart je het arbeidsintensief instellen van de draadspanning. Het draad-toevoersysteem (ATD) geeft altijd zoveel draad vrij als je voor een bepaalde steek nodig hebt. Het resultaat zijn altijd exacte naden en dat onafhankelijk van het type garen en de stofkeuze.

Het maakt niet uit of je met jersey werkt of randen van moeilijke stoffen wilt afwerken, je krijgt altijd dezelfde professionele naad.

1.798,- EUR *
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Eindeloos plezier bij het overlocken

 

...is een overlockmachine met het ExtraordinAirTM en het automatisch draadtoevoersysteem.

Ben je creatief en sta je open voor iets nieuws? Je kunt maximaal vier draden tegelijk gebruiken om mooie siereffecten te naaien. Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het volautomatische luchtdrukinrijgsysteem. Er blijft meer tijd over voor het uitproberen van de unieke wave-naad.

Dankzij de verschillende draadgeleidingen bepaal je de inrijgvolgorde zelf. Bij het ExtraordinAirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de knop rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Met het automatische draadtoevoersysteem (ATD) lukt het bewerken, omdat de machine steeds de juiste instelling heeft voor een optimaal naairesultaat. De kwaliteit van het garen is niet relevant. Of het nu een robuuste hechtdraad is, of een superfijne draad, de naden zien er keurig uit. Bovendien kunnen met de extra hoge 2-traps voetlichting meerdere lagen stof en dikke stoffen met een hoogte van maximaal 8 mm zeer comfortabel worden genaaid.
Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten. Dankzij de ledlichten is je werkveld prima verlicht, ook als het al laat is.

 

2.198,– EUR *
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

 

Net ietsje meer aan overlock

Dit is een overlockmachine met het RevolutionAir™-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.

Wilt je je hobby zorgeloos uitoefenen?
Creatieve ideeën zijn nu met net ietsje meer nog simpeler uit te voeren. Op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en stofverwerking laat de Acclaim niets te wensen over.

Met het handige RevolutionAir™ threading-systeem kun je de draden met één druk op de knop in het oog van de grijper rijgen met behulp van een luchtstoot. Dankzij het automatisch draadtoevoersysteem is het lastige instellen van de draadspanning niet meer nodig. Zo kun je verschillende materialen en garens zonder problemen verwerken. De extra hoge voetlichting biedt je nog veel meer vrijheid bij het bewerken van dikke stoffen, of meerdere lagen stof. Verder geeft de duurzame ledverlichting je een perfect zicht op het werk.

Behalve diverse afwerkings- en siersteken, mag bij de Acclaim de unieke wave-naad niet ontbreken.

UITVERKOOP BABYLOCK machines , de nederlandse importeur is ermee gestopt, service en onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar voor alle modellen, mede hierdoor willen wij niet in de buitenlandse importeur investeren, Nederland heeft voldoende importeurs die ook niet willen investeren in het merk, in al onze vestigingen zult u vanaf heden geen babylock meer aantreffen,  Wij doen uitsluitend zaken met nederlandse importeurs die ook garantie verlenen volgens de nederlandse regelgeving, en wettelijk vastgestelde garantie bepalingen. maar niet getreurd, Wij hebben voor u alle merken die via Nederlandse Importeurs komen, Babylock importeur Machiver Maas is gestopt met Babylock in nederland , 

Naaimachines Lockmachines Borduurmachines Grootste keus bij Wouters Naaimachines.

Amsterdam Almere-Stad Haarlem en Soest

bel en bestel 0206624422 sinds 1912 uw echte Naaimachine Naaimachines Lockmachines Borduurmachines Grootste keus bij Wouters Naaimachines.

Amsterdam Almere-Stad Haarlem en Soest

bel en bestel 0206624422 sinds 1912 uw echte Naaimachine vakzaak

BABY LOCK EUPHORIA | de Queen onder de covermachines
De nieuwste covermachine van Baby Lock
met automatische naaldrijgers en inrijgen onderdraden op lucht, een vergelijkbare machine zonder kans op verstopte luchtbuizen heeft u al voor rond de 500,- euro de babylock betaalt u 1500,- meer voor 

 

Meer informatie over Babylock coverlock Amsterdam Almere Stad Haarlem en Soest BLCS-2 

 

Update 01-06-22 het merk Baby-lock is vanaf heden niet meer leverbaar, de enige troost is als u ervan afwilt geven wij u een hoge kilo prijs bij inruil voor een merk wat wel door Nederlandse importeurs ingevoerd wordt

 

Sterke coverlock machine

De Babylock coverlock BLCS-2 oftewel Cover Stitch heeft een zware constructie en is geschikt voor intensief gebruik. Deze machine slaat geen steken over op dikkere naden. Een sterke, degelijke 4-draads coversteekmachine, ideaal voor ateliers en scholen, maar het is ook een heerlijke coversteek voor thuisgebruik. Perfect voor het verwerken van stretch en geweven stoffen. Hij ziet er misschien heel gewoon uit, maar dit is echt een bijzonder kwalitatieve coversteek machine.

 

Perfecte coversteken

De Cover Stitch heeft een hoge naaisnelheid van 1300 steken per minuut. Je kunt een coversteek maken met 2 naalden met een breedte van 3 of 6 mm, en een coversteek met 3 naalden met een breedte van 6 mm.

 

In tegenstelling tot een gewone lockmachine snijdt een coverlock machine de stof niet af. Je kunt hierdoor verder van de rand afstikken.

 

Super gemakkelijk inrijgen

Inrijgen was nog nooit zo gemakkelijk. De grijper rijg je heel eenvoudig in met het Jet Air inrijgsysteem dat de draad door de grijper heen blaast. Geen gedoe met kleuren verkeerd volgen en draden die klitten, maar inrijgen met één druk op de knop. Zo handig!

 

Super sterk differentieel transport

De machine heeft een sterk differentieel transport, waarmee je rekbare stoffen of wol kunt verwerken zonder dat het gaat lubberen.

 

Lichte zwaargewicht

Deze Babylock is zwaar uitgevoerd en sterk, maar weegt slechts 8 kg. Zo kun je de coversteekmachine handzaam opbergen of meenemen met het inklapbare handvat.

 

Nog meer handige extra's

De Babylock Coverlock BLCS-2 heeft nog meer handige extra's:

• Instelbare naaivoetdruk

• Kleurgecodeerd draadspannings systeem

• Instelbare steeklengte 1-4 mm

• Kettingsteek

• Draadafsnijder aan zijkant van de coverlock machine

• Ingebouwde verlichting

• Klikbare voet voor multi gebruik

• Ingebouwde accessoires opslag

elk voordeel heeft zijn nadeel, de ruimte rechts vd naald is er klein

machine heeft een te hoge start snelheid

 

We leveren deze coverlock machine met een stofhoes. kost 799,- zo lang de voorraad strekt UITVERKOCHT.