U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

UITVERKOOP BABYLOCK machines , de nederlandse importeur is ermee gestopt, service en onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar voor alle modellen, mede hierdoor willen wij niet in de buitenlandse importeur investeren, Nederland heeft voldoende importeurs die ook niet willen investeren in het merk, in al onze vestigingen zult u vanaf heden geen babylock meer aantreffen,  Wij doen uitsluitend zaken met nederlandse importeurs die ook garantie verlenen volgens de nederlandse regelgeving, en wettelijk vastgestelde garantie bepalingen. maar niet getreurd, Wij hebben voor u alle merken die via Nederlandse Importeurs komen, Babylock importeur Machiver Maas is gestopt met Babylock in nederland , daar zit u dan met uw babylock . ( is vast een reden voor ) 

Naaimachines Lockmachines Borduurmachines Grootste keus bij Wouters Naaimachines.

Amsterdam Almere-Stad Haarlem en Soest

bel en bestel 0206624422 sinds 1912 uw echte Naaimachine Naaimachines Lockmachines Borduurmachines Grootste keus bij Wouters Naaimachines.

Amsterdam Almere-Stad Haarlem en Soest

bel en bestel 0206624422 sinds 1912 uw echte Naaimachine vakzaak

BABY LOCK EUPHORIA | de Queen onder de covermachines
De nieuwste covermachine van Baby Lock
met automatische naaldrijgers en inrijgen onderdraden op lucht, een vergelijkbare machine zonder kans op verstopte luchtbuizen heeft u al voor rond de 500,- euro de babylock betaalt u 1500,- meer voor 

 

Meer informatie over Babylock coverlock Amsterdam Almere Stad Haarlem en Soest BLCS-2 

 

Update 01-09-20 het merk Baby-lock is vanaf heden niet meer leverbaar, de enige troost is als u ervan afwilt geven wij u een hoge kilo prijs bij inruil voor een merk wat wel door Nederlandse importeurs ingevoerd wordt

 

Sterke coverlock machine

De Babylock coverlock BLCS-2 oftewel Cover Stitch heeft een zware constructie en is geschikt voor intensief gebruik. Deze machine slaat geen steken over op dikkere naden. Een sterke, degelijke 4-draads coversteekmachine, ideaal voor ateliers en scholen, maar het is ook een heerlijke coversteek voor thuisgebruik. Perfect voor het verwerken van stretch en geweven stoffen. Hij ziet er misschien heel gewoon uit, maar dit is echt een bijzonder kwalitatieve coversteek machine.

 

Perfecte coversteken

De Cover Stitch heeft een hoge naaisnelheid van 1300 steken per minuut. Je kunt een coversteek maken met 2 naalden met een breedte van 3 of 6 mm, en een coversteek met 3 naalden met een breedte van 6 mm.

 

In tegenstelling tot een gewone lockmachine snijdt een coverlock machine de stof niet af. Je kunt hierdoor verder van de rand afstikken.

 

Super gemakkelijk inrijgen

Inrijgen was nog nooit zo gemakkelijk. De grijper rijg je heel eenvoudig in met het Jet Air inrijgsysteem dat de draad door de grijper heen blaast. Geen gedoe met kleuren verkeerd volgen en draden die klitten, maar inrijgen met één druk op de knop. Zo handig!

 

Super sterk differentieel transport

De machine heeft een sterk differentieel transport, waarmee je rekbare stoffen of wol kunt verwerken zonder dat het gaat lubberen.

 

Lichte zwaargewicht

Deze Babylock is zwaar uitgevoerd en sterk, maar weegt slechts 8 kg. Zo kun je de coversteekmachine handzaam opbergen of meenemen met het inklapbare handvat.

 

Nog meer handige extra's

De Babylock Coverlock BLCS-2 heeft nog meer handige extra's:

• Instelbare naaivoetdruk

• Kleurgecodeerd draadspannings systeem

• Instelbare steeklengte 1-4 mm

• Kettingsteek

• Draadafsnijder aan zijkant van de coverlock machine

• Ingebouwde verlichting

• Klikbare voet voor multi gebruik

• Ingebouwde accessoires opslag

elk voordeel heeft zijn nadeel, de ruimte rechts vd naald is er klein

machine heeft een te hoge start snelheid

 

We leveren deze coverlock machine met een stofhoes. kost 799,- zo lang de voorraad strekt UITVERKOCHT.