U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Goed nieuws voor klanten uit Zeewolde en omstreken, in Lelystad zit weer een echte Naaimachine winkel, verkoop onderhoud reparatie alle merken met 6 maanden garantie, nu ook in de omgeving van Zeewolde Putten een nieuwe naaimachine lockmachine of borduurmachine  kopen? Wouters Naaimachines voor reparaties en onderhoud uit aan alle merken. Als gediplomeerd naaimachine reparateur met meer dan 49 jaar ervaring is geen machine vreemd voor mij. Wij hebben gewoon een echte winkel en geen woonhuis, de openingstijden zijn bekend een afspraak maken is niet nodig

Naaimachine laten repareren in Almere-Amsterdam-Soest-Hilversum-Putten-Zeewolde-Lelystad Flevoland  door specialist ? echte naaimachine winkels in Almere-Amsterdam-Hilversum-Lelystad Soest-

Overweegt u om uw naaimachine te laten repareren maar weet u niet of het financieel nog interessant is? Neem dan contact op. In de meeste gevallen is reparatie mogelijk, maar een nieuwe machine kan natuurlijk weer veel meer en is ook voordelig. 

Gebruikte naaimachine kopen in Zeewolde Hilversum Soest Lelystad Amsterdam Almere Flevoland ?  

Wanneer reparatie niet meer loont of mogelijk is, hoort u dit direct, wij rekenen geen onderzoeks kosten,  reparaties met 6 maanden garantie door gediplomeerde monteurs.